Pyymäen Oma

Pyymäen Oma on uusi tyylikäs mannermainen kahvila ja lounaspaikka Tampereen ydinkeskustassa, Tuomiokirkonkadulla. Omassa on päivittäin tarjolla uunituoreita herkkuja suoraan omasta Pyymäen Leipomosta, myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Voit tilata makeita ja suolaisia leivonnaisiamme kokouksiin, juhliin ja työpaikalle.

Tarjolla on kakkujen, vehnästen, pikkuleipien, piirakoiden, munkkien ja leipien ohessa monenlaisia teelaatuja, suklaakaakaoita sekä erikoiskahveja, myös Mokkamestareiden paahtama aivan Oma kahvisekoitus.

Kahvilassa on anniskeluoikeudet: meillä voit nauttia esimerkiksi kuohuviinejä ja likööreitä.

Tervetuloa kokemaan Pyymäen Oman aistikas ja tyylikäs tunnelma! Meillä on viihtyisät olot niin yksin kuin seurueessa herkuttelevalle ja tilojamme voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kahvilassa on 50 paikkaa, joista osa valoisalla, katetulla terassilla, joka on lämmin läpi vuoden. Sieltä on hauska seurata Tampereen vilkkainta katuvilinää.

Teemme parhaamme, jotta viihdyt ja nautit, ja toivomme, että otat meidät omaksi!

Juomat
Pyymäen Omasta erikoiskahvit, -teet, -kaakaot sekä virvokkeet ja laadukkaat alkoholijuomat.

Makeat
Pyymäen Omasta kymmeniä erilaisia leivonnaisia pikkuleivistä kakkuihin ja vehnäsistä viinereihin. Valmistamme kakkuja myös tilauksesta.

Suolaiset
Pyymäen Omasta leivät, pasteijat, riisipiirakat, pikkupizzat, piiraat ja juhlavat voileipäkakut. Lounasaikaan tarjolla myös keittoa ja salaattia.

Yhteystiedot
Pyymäen Oma
Tuomiokirkonkatu 30, Tampere
Puh. 050 439 2300

oma@pyymaenleipomo.fi

Avoinna
Ma–pe 7.00–20.00
La 9.00–18.00
Su suljettu